Najem terapevtskega prostora

Plačujte za psihoterapevtski prostor samo takrat, ko ga uporabljate

Za psihoterapevtsko dejavnost, ki jo izvajajo strokovno usposobljeni psihoterapevti ali specializanti psihoterapije, nudimo najem ustrezno opremljenega prostora na mirni in urejeni lokaciji v Mariboru na Taboru, ki je od strogega mestnega središča oddaljena 1,5 km.

Ker vemo, da so začetki na poti v poklic psihoterapevta običajno povezani z velikimi stroški tudi zaradi zagotovitve prostora, je naša vizija psihoterapevtom začetnikom in psihoterapevtom, ki dejavnost širijo v Maribor, omogočiti lažji pričetek. Zato nudimo urni najem, ki omogoča, da za prostor plačate toliko, kot ga potrebujete, z njim pa nimate skrbi. Za prijetno in funkcionalno opremo, ogrevanje, zračenje, redno čiščenje, vzdrževanje in še kaj poskrbimo mi.

Stroški najema so opredeljeni v ceniku.

Psihoterapevtski prostor meri 20,55 kvadratnega metra, kar je primerno za delo s posamezniki, pari, družinami in skupinami (do 15 oseb). Nahaja se v stavbi, obnovljeni leta 2013. Terapevtski prostor je bil opremljen leta 2018 in ima ustrezno uporabno dovoljenje.

Pred terapevtsko sobo se nahajajo manjša čakalnica, sanitarije in čajna kuhinja. Ob vhodu v stavbo so v sklopu psihoterapevtskih prostorov manjša zelenica z grmovnicami in klopico, cvetlična zasaditev ter stojalo za parkiranje koles. Celotno območje je pokrito s signalom wi-fi.

Možnost parkiranja avtomobila je v neposredni bližini stavbe in okolici (odvisno od razpoložljivosti). Postajališče mestnega avtobusnega prometa (linija 21) je oddaljeno 150 metrov. V bližnji okolici je na voljo raznolika gostinska ponudba.

Kontakt za dodatne informacije in ogled: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 041/592-299.

Ne glede na to, da ponujamo urni najem, je naša vizija daljše sodelovanje med nami in našimi uporabniki.

Psihoterapija in svetovanje

Psihoterapevtska obravnava, psihološko in psihosocialno svetovanje.

Več o tem
Čuječnostni programi

Izobraževanja o čuječnosti za posameznike, podjetja in organizacije ter starše.

Več o tem
Supervizija psihoterapije

Supervizija za študente psihoterapije in certificirane psihoterapevte.

Več o tem
Najem terapevtskega prostora

Prostor za izvajanje psihoterapije, ki ga lahko najamete po urah.

Več o tem

Sorodni članki