O nas

Kdo smo in zakaj se obrniti na nas

Marinka Černetič, prof. slov., certificirana integrativna psihoterapevtka (IPSA)

Opomba: S 1. 9. 2023 se je podala na samostojno poslovno pot. Dosegljiva je na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Po doseženi pedagoški in humanistični izobrazbi je zaključila profesionalno edukacijo iz integrativne relacijske psihoterapije in pridobila naziv psihoterapevtke. Svoje psihoterapevtsko znanje trenutno nadgrajuje v edukaciji iz na čustva usmerjene partnerske psihoterapije. Ima tudi status učne terapevtke. Izobraževala se je še iz transakcijske analize, imago partnerske terapije, terapije sprejemanja in predanosti (ACT), Rogersovega nedirektivnega svetovanja in čuječnosti. Poleg psihoterapevtskega dela ima deset let izkušenj s svetovalnim delom pri telefonu za pomoč v duševni stiski. Objavlja članke s področja čuječnosti, partnerskih odnosov in starševstva ter osebne rasti. Je članica Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo (SINTA) ter Slovenskega združenja za psihoterapijo in svetovanje (SZPS). Je poročena in ima štiri sinove.

Dejavnosti, ki jih izvaja v ustanovi Pot naprej:

  • individualna psihoterapija,
  • individualno psihosocialno svetovanje,
  • partnerska psihoterapija,
  • delavnice in predavanja s področja čuječnosti.

Znanje o partnerskih odnosih, razvojnih procesih in čuječnosti s pridom vnaša tudi v življenje svoje družine. V čuječnem pristopu vidi način, kako lahko družinski člani v razgibanem in mnogokrat prezahtevnem vsakdanjiku ohranjajo pristne stike, ki so vir zadovoljstva in sreče.

Reference
Članki, objavljeni na spletnem mestu Pot naprej
Strokovna bibliografija - COBISS

Sodelavci

Za vas smo na voljo:

Mihael Černetič
 
 
Dr. Mihael Černetič

psiholog in psihoterapevt

   
   

Marinka Černetič
 
 
Marinka Černetič

psihoterapevtka

(od 1. 9. 2023
na samostojni poti)